Wie?

Bezieler

Wouter Cyx

De oprichter en bezieler van Transition Heroes is Wouter Cyx. Hij is afgestudeerd als industrieel ingenieur – electromechanica en behaalde een master in Public Management aan de Antwerp Management School. ...

De oprichter en bezieler van Transition Heroes is Wouter Cyx. Hij is afgestudeerd als industrieel ingenieur – electromechanica en behaalde een master in Public Management aan de Antwerp Management School.

In 2008 startte zijn loopbaan bij VITO als onderzoeker energie in gebouwen. Daarnaast was hij gastdocent "energie-efficiëntie in gebouwen'' aan de Hogeschool Brussel van 2009 t.e.m. 2013.

In 2011 maakte hij de overstap naar de stad Antwerpen. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van strategische energieprojecten. Een voorbeeldproject hiervan was de ontwikkeling en implementatie van het eerste warmtenet in Antwerpen in Nieuw Zuid. Daarnaast was hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de strategische energievisie. Eind 2016 verliet hij de stad Antwerpen om zich voluit te geven in de succesvolle opstart van het bedrijf Kelvin Solutions.

Wouter combineert een technische bagage met een brede kenniswaaier over bedrijfskunde en beleidswetenschappen. Met vallen en opstaan heeft hij geleerd hoe technische projecten vertaald kunnen worden binnen een visie waar maatschappelijk draagvlak voor ontstaat.

Wie zijn onze partners?

VentureLink is een jonge onderneming waaronder activiteiten rond venturing, business development en technologie-marketing worden samengebracht.

Kahpo Consulting werkt met toekomstgerichte organisaties aan trajecten van visieontwikkeling tot en met project-realisatie.

 Kelvin Solutions werkt aan de realisatie van duurzame warmte- en koudeprojecten. Het bedrijf ligt mee aan de bakermat van Transition Heroes. Onze ondernemingen ontmoeten elkaar in complementariteit.

Start vandaag met
jouw heldenreis!

Neem snel contact met ons op!